Lume lume hai la circ, animale, acrobatii si multe alte nebunii! Circul Gartner din Germania se află la Bistrița

0
660

Săptămâna aceasta, de joi până duminică inclusiv, Circul Gartner din Germania se află la Bistrița cu spectacole deosebite pentru cei mici dar și cei mari. Animale precum cămile, lame, zebre, elefanți pot fi admirate pentru ultima oară, întrucât legea care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri nu va mai permite acest lucru.

Circul Gartner din Germania revine la Bistrița săptămâna aceasta, de joi, 13 septembrie până duminică, 16 septembrie inclusiv. Spectacolele vor avea loc joi, vineri și sâmbătă începând cu ora 18.00 iar duminică, de la orele 15.00 și 18.00 în locația specială amenajată lângă magazinul Dedeman.

Potrivit reprezentanților Circului, cei mici dar și cei mari vor putea admira și fotografia animale precum elefanți, cămile, lame, zebra, măgari, broaște țestoase, ponei și cățeluși. Animalele sălbatice vor mai putea fi văzute la circ până pe data 22 ianuarie anul viitor, întrucât România a devenit în 2017, cea de-a 25-a țară din Europa care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri. 

Așadar, nu pierdeți ocazia de a le oferi celor mici posibilitatea de a trăi povești de neuitat la Circul Gartner, de joi până duminică, în zona magazinului Dedeman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here