Noua Gloria 2018, prezentată de trupa Talisman şi Alin Oprea. Victorie clară în amicalul jucat contra CSM Roman

0
581

Echipa de handbal fete, noua Glorie 2018 Bistriţa-Năsăud, a fost prezentată, oficial, în faţa unui numeros public bistriţean. Oficiile de gazdă le-a făcut Alin Oprea, vocalul trupei Talisman, cea care a cântat în deschiderea acestui eveniment. De asemenea, pe terenul Sălii Polivalente au evoluat şi majoretele de la Cheers. Aşa cum era de aşteptat, compozitorul şi interpretul imnului echipei – cantautorul Florin Sasarman a cântat alături de Peluza albastră şi de bistriteni.

Prezent în tribune, preşedintele Radu Moldovan, a făcut următoarele precizări: „ Azi a fost o zi tare importantă pentru sportul bistrițean: lansarea în noul sezon competițional a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! Totodată am avut și lansarea imnului echipei, în interpretarea lui Florin Săsărman și un concert de zile mari a trupei Talisman! Sper ca această zi în care am câștigat un meci amical împotriva CSM Roman să ne poarte noroc pe durata întregului sezon și să oferim cât mai multe clipe frumoase pentru bistrițenii care iubesc sportul! Lotul a crescut în valoare și sper că acest lucru se va reflecta și în clasamentul de la finalul sezonului! Vă iubim, vă susținem și avem mare încredere în voi! Hai Gloria 2018!”.

Aşa cum era de aşteptat, CS Gloria 2018 a învins aseară CSM Roman cu scorul de 30-25. Pentru echipa noastră au marcat Oana Țiplea ( 7 ), Valentina Ardean Elisei ( 6 ), Nicoleta Dincă ( 4 ) , Szilvia Szabo ( 4 ), Andreea Tetean ( 4 ), Magdalena Paraschiv ( 2), Laura Pristavita ( 1 ), Paula Garcia Avila ( 1 ), Daniela Ratiu ( 1 ).
In poarta, Ana Maria Mazareanu a salvat 7 din cele 13 aruncari pe poarta Bistritei ( procentaj 53 %), Cristina Sintamarean 5 din 14 ( 35 % ) si Ana Maria Inculet 4 din 14 ( 28 %)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here