Cheloo de la paraziti a concurat la concursul offroad

0
191

Și-au turat motoarele la maximum, și-au acoperit mașinile de noroi, dar și distracția a fost pe măsură! A fost o nebunie totală la concursul offroad organizat astăzi de clubul Rain 4X4 Bistrița, la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula! Un VIP la linia de start:

Organizat de clubul Rain 4X4 Bistrița, duminică, la Festivalul Usturoiului în Pasul Tihuța a adunat sute de pasionați și spectatori care au urmărit cu sufletul la gură cursele nebunești ale mașinilor.

Sponsorul principal este Iron Man, alături de Suzuki Bistrița și Polaris care vor pune la bătaie premii de 5.000 de euro pentru cei care reușesc să parcurgă în cel mai scurt timp traseele de poveste propuse și marcate de organizatori pe dealurile de pe Pășunea Rusu.

A fost vorba de multă adrenalină, spectaculoase trasee care au pus probleme unor concurenți, dar și mașini acoperite cu totul de „urme” ale drumului parcurs.

Avem 11 concurenți înscriși la clasa Standard A, cu motoare până în 2000 cmᶾ, 27 de concurenți înscriși la clasa Standard B, cu motoare peste 2000 cmᶾ, 9 mașini înscrise la clasa Open, care presupune mașini dotate cu roll cage și modificate, o categorie un pic mai riscantă…”, au explicat organizatorii pentru Bistrițeanul.ro, precizând că vor fi declarați câștigători șoferii care parcurg cât mai repede traseul propus, fără să fie penalizați din cauza unor încălcări ale jaloanelor sau bandei.

Concursul a început în jurul orei 11:00 și se va încheia spre seară, în jurul orei 20:00, la start înscriindu-se inclusiv Cheloo, de la Paraziții – în ciuda oboselii resimțite după concertul susținut ieri seară, la Festivalul Usturoiului. După doar câteva minute de la start, însă, din cauza unor probleme tehnice, mașina condusă de Cheloo a derapat și s-a oprit într-un pârâu, rapperul fiind nevoit să abandoneze.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here