Biblioteca Judeteana George Cosbuc are acum pe website-ul https://www.bjbn.ro/ sectiunea biblioteca digitala unde putem gasi titluri ale cartilor aflate in biblioteca, manuscrise etc.

Începând de astăzi, cititorii care vor să consulte titluri ale celor mai valoroase volume ale Bibliotecii Județene ”George Coșbuc”, o vor putea face printr-un simplu ”click” la secțiunea ”Biblioteca digitală” a site-ului www.bjbn.ro

Aici sunt introduse deja 80 de titluri care cuprind cărți, publicații și manuscrise ale colecției de carte veche a Bibliotecii Județene. Se lucrează în continuare la introducerea mai multor titluri, prin intermediul unui scanner ultra-performant, similar cu cel al Bibliotecilor de renume din Marea Britanie sau Germania.

Felicitări Domnului Director Ioan Pintea pentru efervescența cu care aduce viață în Casa Cărții și lumină într-o lume care are mare nevoie de carte! Le spun un bun venit și celor 12 bibliotecari din Basarabia, Raionul Glodeni, care vor împrumuta din metodele de bune practici ale colegilor mei de la Biblioteca Județeană!

Felicitări și succes noului proiect!

#BibliotecaDigitală
#BibliotecaJudețeanăGeorgeCoșbuc

Spune Emil Radu Moldovan pe facebook

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here