Evoluţii bune ale SVSU Bistriţa şi SPSU SC Silvania Internaţional Lunca Ilvei la faza interjudeţeană a concursurilor de profil

0
271

Municipiul Reghin din județul Mureș a găzduit, în perioada 9 – 11 iulie, faza interjudețeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Loturile reprezentative ale județului Bistriţa – Năsăud, SVSU Bistriţa, respectiv SPSU SC Silvania Internaţional Lunca Ilvei, au avut evoluţii bune şi foarte bune.

Pompierii voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita au obţinut victorii pe linie, la toate cele trei probe ale concursului, dar și la nivel individual, în timp ce pompierii privaţi de la Lunca Ilvei s-au clasat pe locul II, în clasamentul general ( diferenţa fiind de aproximativ o secundă de primii clasaţi).
Nivelul competiţiei a fost unul extrem de ridicat și a fost contextul perfect ca pompierii voluntari și privaţi din judeţul Bistriţa – Năsăud să demontreze că în ultimele luni fost dedicați total pregătirii pentru acest eveniment.

Euforia victoriei trebuie să treacă repede pentru cei de la SVSU Bistriţa pentru că urmează să continue antrenamentele grele în vederea participării, la începutul lunii august, în judeţul Braşov, la etapa naţională a Concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here