Festivalul Usturoiului – in Tinutul Contelui Dracula

0
510

Aflat la a VI-a ediție, Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula nu încetează să ne surprindă! De data aceasta cu un open stage aparte, cu și despre tineri. Ținutul Contelui Dracula va fi din nou destinația principală a iubitorilor de mituri, distracție și atmosferă de basm.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula a debutat în 2013, iar de atunci aduce un suflu nou în fiecare vară. Concursul de Tinere Talente este surpriza din acest an, scopul fiind descoperirea și promovarea de noi talente în domeniul muzicii. Cei care vor să participe nu trebuie să își facă griji în privința publicului. Acesta va fi unul numeros pentru că la finalul concursului va concerta o super trupă surpriză. Nu risipiți toată energia în prima seară a festivalului. Întrecerea muzicală se va desfășura în a doua zi, duminică, 29 iulie.

Organizatorii pun la bătaie și premii! Astfel, primii trei câștigători vor fi răsplătiți cu 1.200, 800 și 500 de lei. Venind vorba de organizatori, iată ce anunță Claudia Andron pe Facebook:

„Da. Vrem să punem aripi unor tineri talentați! Pe scena de la Festivalul Usturoiului – în Tinutul Contelui Dracula. În fiecare an eram rugați să primim formații, tineri, care-și doreau mult să evolueze în fața unui public mișto, ca cel de la festival. Anul acesta le-am alocat cel puțin două ore duminică, 29 Iulie 2018. Și o super formație care să-i inspire după. Aici mai păstrăm secretul câteva ore/zile, dar, vă promit, că o să vă înghesuiți să fiți duminică în Pasul Tihuța, la concert. Până atunci dați de veste tinerilor talentați că-i primim pe scena festivalului. Cei mai buni urcă pe scenă și cei care fac cea mai mișto atmosferă pleacă acasă și cu premii.”

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este te înscrii până pe 20 iulie cu un material demo audio-video la adresa de mail usturoifestival@gmail.com . Apoi, concurenții vor trece printr-o etapă de preselecție fiind luate în considerare criterii precum originalitatea pieselor muzicale / nota personală adusă pieselor interpretate de la alți artiști, interpretare, expresivitate sau personalitate artistică. Juriul concursului este format din personalități muzicale din Bistrița, organizatori și sponsori.

Tu te-ai înscris deja?

Marina Coroian 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here