In primul rand vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de CityBistrita.ro

Chiar daca suntem la inceput de drum vom fi alaturi de dumneavostra cu cele mai pozitive si interesante stiri.

CityBistrita nu este un ziar ca toate celelalte, noi nu vom posta stiri cu continut vulgar, trist, pesimist, politic sau care sa demigreze imaginile unor persoane sau companii.

Noi selectam continutul posturilor pentru ca lumea sa priveasca orasul Bistrita intr-un mod optimist si incercam sa aflam tot ce e benefic acestui oras, avand in vedere ca exista atatea site-uri de stiri care au acel continut care uneori poate fi obositor si depresiv ne-am gandit ca ar fi nevoie de un site de stiri in Bistrita care sa fie altfel.

CityBistrita incearca sa aduca ceva proaspat pentru Bistrita, sa ne tinem calatorii, turisti si bistritenii la curent cu tot ce se poate face in acest oras minunat, ca exemplu unde putem manca sau ne relaxa, incercam sa promovam partea buna a acestui oras.

Noi impreuna cu dumneavoastra cititorii putem face ca acest oras sa fie diferit de celelalte sa facem sa fim un oras smart, noi ne propunem sa aducem cele mai frumoase aplicatii care ne pot ajuta la dezvoltarea orasului.

CityBistrita trebuie sa reprezinte orasul frumos incat cititorii nostri din afara orasului sau a tarii sa stie ca acest oras are o latura pozitiva, optimista si diferita fata de celelalte orase.

Suntem amplasati foarte strategic in Romania incat turisti au ce vedea la noi, si ar fi foarte frumos sa aratam partea buna, oamenii buni, calitatile acestui oras si beneficile lui pentru investitorii nostri si straini.

Bistrita este un oras cu o mare calitate, odata ce locuiesti chiar si temporar in acest oras este inevitabil sa nu te indragostesti de el.

Noi ne-am bucura daca a-ti fi alaturi de noi cat mai mult posibil sa ne ajutati sa promovam doar lucrurile frumoase sa ne scrieti ce considerati ca ar fi nevoie sa vedeti pe website-ul CityBistrita si sa ne dati Like si distribuire stirilor noastra incat toti prietenii vostrii sa stie ca CityBistrita este altceva si nu un site de stiri.

Prin prezentul post va multumim dragi Bistriteni ca incepeti sa fiti alaturi de noi in numar tot mai mare si ne bucuram ca incet, incet ne aratati sustinerea si interesul de a vedea partea buna a acestui oras minunat numit BISTRITA.

Facebook: CityBistrita un grup nou de Facebook Grup City Bistrita

Multumim si va asteptam sa ne scrieti la info@cityBistrita.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here