Ieri, motoarele au fost turate la maxim în cadrul OffRoad Trial-ului de la Spermezeu. Zeci de concurenți au încercat să demonstreze ce le pot caii putere de sub capotă, axurile și cauciucurile. Iar cei mai buni au fost răsplătiți cu premii de peste 2000 de euro.

Sute de împătimiți ai offroad-ului, concurenți sau pasionați, au fost prezenți ieri la Spermezeu.

Nivele diferite de dificultate, motoare turate, noroi, nervi, adrenalină, împotmoliri și reușite….fiecare persoană prezentă a trăit la maxim clipele, alături de echipa sau concurentul pe care îl susțineau.

Primăria Spermezeu și Rain 4X4 au organizat un Trial pe cinste. Terenul pus la dispoziție de administrația locală a impresionat atât prin ”provocări” cât și prin faptul că 90 la sută din el era ”la vedere„. Sorin Hognogi, un împătimit și el al acestui sport, s-a asigurat ca atât concurenții, cât și publicul să aibă un timp frumos. Chiar s-a ocupat și de ”stomacurile” celor prezenți, punând la dispoziție mâncare la ceaun pentru concurenți și agenți comerciali cu bunătăți pentru pasionați.

Cei mai buni, la fiecare categorie, au primit premii în valoare de 2500 euro oferite de Ironman 4×4 -sponsor principal, House4x4, MV Motors, Suzuki Bistrita, Lavanda din Dumbrava și Open Consult.

Mai mult, Ironman 4×4 oferă un discount de 10 la suta la kiturile de suspensie, până la sfârșitul anului, la toți participanții și spectatorii acestui trial. Pentru mai multe informații despre acest discount, sunați la numărul 0728237215.

Iată lista câștigătorilor:

Clasa Hobby

1.Romonti Daniel-Iustian Alexandru

2.Pal Ovidiu-Colceriu Marius

3.Moldovan Abel-Moldovan Samoil

Atv-Quad

1.Lechințan Kevin

2.Moldovan Iacob

3.Ciui Simion

Standard A

1.Uifelean Neluțu – Uifelean Filip

2.Mureșan Sorin – Bălan Bogdan

3.Ani Ilie – Ani Marinel

Standard B

1.Mircea Vasile – Belitu Alin

2.Nedelea Nicolae – Sabadîș Paul

3.Vlad Ioan – Țărmure Liviu

Open

1.Galben Grigore -Trișcă Dumitru

2.Buzilă Ionuț – Spermezan Ilie

3.Sîngeorzan Adrian – Sîngeorzan Isabela

Cei care nu ați reușit să ajungeți la Spermezeu, nu vă întristați!

Veți avea ocazia să-i admirați pe băieți, și motoarele lor, la Festivalul Usturoiului. Acolo va fi organizat un nou trial în care premiile puse la bătaie sunt de mii de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here