5 absolvenți din Bistrița-Năsăud au luat 10 pe linie la BAC! Surprizele de la Prundu Bârgăului :

0
292

Ministerul Educației a publicat pe http://bacalaureat.edu.ro rezultatele obținute de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat. Cinci absolvenți din Bistrița-Năsăud au reușit să obțină 10 pe linie la examenul maturității.

Culmea, doi dintre ei au terminat un liceu din mediul rural, mai exact „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului. Este vorba despre Albu Maria și Bugnariu Ana Maria, colege la profilul Științele Naturii.

De asemenea, au mai obținut media 10 Coman Corina Mirela de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” – Bistrița (profil Științe Sociale), Mureșan Eliza Adela de la Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean (profilul matematică-informatică) și Scurtu Andrada de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița (profil Filologie).

Note mari s-au mai obținut la Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud sau la Liceul Teoretic „Solomon Haliță” Sîngeorz-Băi. În total 1.345 dintre cei care au susținut examenul de Bacalaureat au reușit să obțină medie de trecere, adică peste 6.

Din cei 2.116 candidați prezenți au promovat 1.345, reprezentând un procent de 69,22%, peste media națională, care este 67,56%. Prezența înregistrată a fost de 91,82%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here