29 iulie. Valea Străjii Motorfest. Paradă moto și concerte rock în aer liber

0
180

Pasiunea pentru motociclete îi va uni din nou pe motoriștii din toată țara la Valea Străjii, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018.

Grupurile moto vor avea parte de trei zile de muzică rock, demonstrații pe motociclete și distracție în aer liber.

„Este cunoscut faptul că fenomenul Moto câștiga teren pe zi ce trece. Îl numim fenomen Moto deoarece mersul pe motocicleta nu se rezumă doar la transportul persoanelor pe 2 roți, ci și la crearea unor grupuri care au la baza un interes comun – pasiunea pentru motociclete. Este foarte cunoscut faptul că aceste grupuri tind să se întâlnească și să practice activități împreuna. Totodata grupurile Moto sunt considerate mult mai strânse din punct de vedere emoțional.

Un detaliu deloc de neglijat este faptul cp grupurile moto tind să repete periodic acest tip de întâlniri. Odată ce un eveniment a fost de succes, se va putea realiza din nou, cu destul de multă ușurință.

Din grupurile Moto fac parte persoane cu vârste pana la 60 de ani. Mai mult, odată ce devii simpatizantul unui grup Moto îi vei ramane fidel pentru o perioadă lungă de timp
Acest comportament social pe marginea activitatii de motociclism, are radacini si istorie foarte lunga si este intr-o continua expansiune”, scriu organizatorii pe pagina www.valeastrajiimotorfst.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here