Singurul simpozion științific din țară susținut financiar de un spital privat debutează vineri, la Bistrița

0
138

A treia ediție a simpozionului științific „Forumul Medical Bistrițean” organizată de SANOVIL Bistrița în cadrul Programului de perfecționare continuă a personalului medical de la Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud, va avea loc în acest  sfârșit de săptămână la Policlinica Nouă de pe strada 1 Decembrie, festivitatea de deschidere fiind programată pentru vineri, la ora 09:00.

Invitați la această manifestare științifică sunt toți medicii specialiști și medicii de familie care lucrează în județul nostru, precum și medici din alte centre care vor să ne cunoască munca și preocupările științifice”, a transmis dr. Gavrilaș Mureșan – inițiatorul simpozionului și directorul Clinicii Sanovil.

Specific pentru această manifestare este faptul că toți medicii care prezintă lucrări de specialitate lucreză în Bistrița-Năsăud – atât la Clinica SANOVIL, la Policlinica Nouă, cât și la Spitalul Județean și în Ambulatoriul de specialitate al acestuia. „Va fi o activitate științifică intensă, vor fi prezentate în cele două zile de forum un număr de 33 lucrări științifice, toate cu un caracter practic deosebit și imediat, lucru apreciat de medicii participanți care sunt din ce în ce mai mulți cu fiecare ediție”, a mai precizat dr. Gavrilaș Mureșan, subliniind că la  ediția din acest an s-au înscris deja peste 250 de medici, dar că este posibil ca participarea să fie mult mai numeroasă, deoarece înscrierile se pot face și în cursul desfășurării lucrărilor programate deja.

Forumul Medical Bistrițean este singura manifestare științifică din țară organizată și susținută financiar de o unitate medicală privată, participanții la lucrări nefiind obligați să plătească nici taxă de participare, și nicio altă taxă. „ Forumul Medical Bistrițean reprezintă recunoștința și respectul  nostru, al Clinicii SANOVIL, față de medici și pacienți…”, a conchis dr. Gavril Mureșan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here